Review Kerstgeschenken

Afgelopen jaar heb ik voor alle ‘grote’ feestdagen een product besteld bij Tezet – The surprise company. In dit blog ga ik haarfijn voor jullie uit de doeken doen over mijn ervaring met het bedrijf. Benieuwd naar mijn ervaring over kerstgeschenken? Lees dan snel verder!

Introductie over Tezet

Het bedrijf is in de jaren 90 opgericht met de goede bedoelingen om personeel of relaties te verassen. Tezet was een van de eersten die begon met het Sinterklaaspakket te versturen. Door de unieke manier van benaderen werd het al snel een groot succes. Zo heeft het bedirjf steeds meer en meer uitgebreid en kennen we het zoals het tot op de dag van vandaag bestaat.

Het hele jaar door verrast worden

Het leuke van dit bedrijf is dat ze ook proberen om op de momenten dat jouw personeel of jouw relaties niet verwachten verrast te worden, juist dan inspringen met de mogelijkheid om een mooi gebaar te geven.

Kijk bijvoorbeeld naar de Coronacrisis. De hele website is momenteel ingericht op thuiswerkers en het laten zien van jouw waardering als werkgever. Dat is behoorlijk creatief en geeft ook een positieve draai aan deze hele situatie.

Afgelopen weekend was het Pasen. Ook voor deze heilige dag heeft het bedrijf een verassingspakket samengesteld voor zowel relaties als werknemers. Op deze manier kan iedereen wel leuk verrast worden!

Tezet biedt ook nog de mogelijkheid om leuke maar vooral goedkope kerstpakketten te leveren aan jouw werknemers. Neem eens een kijkje op hun website. Er zit vast wel een zakelijk kerstgeschenk tussen wat bij jouw organisatie of jouw relatie hoort!

En alsof dat nog niet genoeg was, kan je bij Tezet behalve nationale feestdagen ook geschenken versturen voor speciale momenten. Denk hierbij aan geschenken of presentjes om uit te delen op een beurs, accessoires voor Koningsdag of de Avondvierdaagse.

Mijn beleving van Tezet

Naar mijn idee is The surprise company er volledig in geslaagd om mensen op een leuke en inspirationele manier te verrassen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om een speciale feestdag te selecteren en vanuit daar verder te denken over de persoon of de gelegenheid waarvoor de verrassing dient.

Ook de website werkt ontzettend gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel op berichten en staat je altijd meer dan vriendelijk te woord. Als er naar een alternatieve oplossing moet worden gezocht of wordt gevraagd om maatwerk aarzelen de medewerkers van de klantenservice geen moment en helpen je zonder slag of stoot verder. Het is echt een plezier geweest om mijn producten te ontvangen van dit bedrijf!

Geef een reactie