Originele persooneelfeestjes!

Airsoft

Is het weer eens tijd voor het jaarlijkse personeelsfeestje? Of zou je graag wat meer teambuilding oefeningen willen ondernemen zonder dat het saai wordt? Het organiseren van originele teamuitjes kan af en toe best wel lastig worden. Als baas van een bedrijf wil je je personeel natuurlijk af en toe met iets leuks belonen, zonder dat het meteen serieus wordt. Echter, het lasitge hieraan is dat je het niet te  werk gerelateerd wilt maken en men moet zich kunnen goed kunnen vermaken. Ook al is een beetje team-building erbij altijd mooi meegenomen. Hieronder kan je een aantal inspiratie tips vinden om van het teamuitje iets super tofs en leerzaam van te maken.

Virtueel dineren.

Hier staat communicatie centraal en is het de bedoeling dat twee teams het tegen elkaar opnemen. Hierbij krijgt één persoon per groepje een virtuele bril op. Deze persoon zal zich hierdoor in een totaal andere wereld bevinden. De taak van de andere leden in het groepje is dat ze deze persoon moeten begeleiden door de ruimte doormiddel van aanwijzingen. Super goed voor het verkrijgen van vertrouwen in elkaar en het verbeteren van onderlinge communicatie.

Airsoft.

Een kleine disclaimer, dit is voor echt de stoere mensen. Wordt ondergedompeld met je team in een ware militaire ervaring. Met airsoft word je bewapend met een speciaal schiet geweer en plastic balletjes. Het team wordt in tweeën gedeeld die tegen elkaar mogen spelen in missies. Ook hier kun je de communicatie skills van je teamleden goed tot te test brengen en het vertrouwen in elkaar versterken.

Wipe-Out.

Breng het uithoudingsvermogen en behendigheid van je team tot de test. Organiseer je een teamuitje tijdens de wat warmere zomermaanden? Dan kan het ook een leuke optie zijn om met zijn alleen een wipe-out baan te bestormen. Hierbij kan iedereen zijn ding doen en kan er veel gelachen worden. Dus naast de ontspannen sfeer, zal er ook zeker veel gelachen worden en is er ruimte voor wat gezonde onderlinge strijd.

Winter BBQ.

Tegen hangend van de zomerse wipe-out activiteit is een winterse BBQ. Houden jij en je teamleden wel van een goed hapje eten en het zelf maken hiervan? Dan kan het zeker leuk zijn om een winter BBQ workshop te organiseren. Denk hier aan eten met een winterse twist zoals: raclette burgers, flammkuchen, tartiflette en tarte tatin, allemaal met een rookachtige twist natuurlijk. Dit is ontzettend gezellig en ook zeker even wat anders en dat terwijl een gezellige borrel of een glühwein.

Geef een reactie