Met de spiegelwanden van Glassby mag je gezien worden

Voordat ik kon lopen kon ik al dansen. Ik ben er nooit mee opgehouden. Filmpjes, gemaakt door mijn ouders, zijn hier getuige van. Vanaf mijn derde nam mijn moeder mij elke week mee naar het peuterdansen. Op school was ik altijd van de partij als er weer eens iets werd georganiseerd. Ik verzon een dansje op de muziek die op dat moment hot was en verzamelde daar allerlei vriendjes en vriendinnetjes bij om met zijn allen lekker te dansen op leuke muziek. Altijd was ik op les. Ik hield het niet bij één soort dans maar deed alles wat me leuk leek. Na de middelbare school deed ik verschillende opleidingen om les te kunnen geven.

Voor alle leeftijden

Nu heb ik mijn eigen dansschool. We verzorgen programma’s voor jong en oud. Het is mijn uitdaging om de mensen die de lessen volgen zich welkom en vrij te laten voelen. Lekker bewegen en vooral veel plezier maken, dat is de bedoeling. Dansen is goed voor lichaam en geest. Met de allerkleinsten, van 2,5 tot 5 jaar doen we een mix van gym, klauteren, dans, zang en yoga: druk doen en rustig doen wisselen elkaar af. Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we lichte ballettechnieken op klassieke muziek. Maar we bieden ook streetdance: swingend en vrij. Deze lessen zijn erg populair, je mag rollen springen, draaien: de kinderen mogen zich helemaal uitleven. Voor de volwassenen is er onder andere pilates. Hierbij bied ik verschillende vormen aan. Zo is er een variant met apparaten en de vrije variant met eigentijdse oefeningen waarbij iedereen de kans krijgt zichzelf steeds meer te verbeteren.

Spiegelwand verbetert je houding

Al een tijdje wilde ik een spiegelwand aanschaffen. Het voordeel van een goede spiegelwand is dat de eigen houding zichtbaar wordt, zodat mensen zichzelf makkelijker kunnen corrigeren. Bij Glassby kun je een speciale spiegelwand voor in je dansstudio bestellen. Op de website van Glassby kun je aangeven hoe groot de spiegelwand mag worden. De Mirox spiegelwanden zijn ijzersterk en voorzien van veiligheidsfolie aan de achterzijde. De dikte is zes millimeter, gemaakt van helder, vlak en glanzend glas. Ik heb de spiegel laten opmeten en monteren, maar dit kun je ook eventueel zelf. Je krijgt er een handleiding en de benodigde materialen bij. Ik heb een paar maal overleg gehad met de vakmensen van Glassby en ik ben goed en deskundig te woord gestaan. De spiegel hangt inmiddels en het resultaat mag er zijn. Het oogt netjes en professioneel. Je merkt meteen dat mensen zichzelf sneller verbeteren als ze hun eigen houding kunnen zien in de spiegel.

Geef een reactie