Let’s meet up for work op locatie buiten kantoor!

Je kent het wel, of misschien wel niet. Maar de gehele dag zit jij vast in een ruimte voor vergadering na vergadering en ben je blij als je even naar de wc moet. Want dan kan je een stukje lopen en kan je soort van frisse lucht halen. Want heel de dag in een verstikkend hok zitten, daar wordt niemand vrolijk van natuurlijk en daarom is iedereen blij wanneer het dan tijd is om naar huis te gaan. Helaas staan we dan negen van de tien keer in de file. Maar who cares want je bent wel uit de vergaderruimte.  Daarom is het soms goed om op een andere plek af te spreken. Een plek wat voor iedereen nieuw is en waar iedereen een klein stukje voor moet reizen. 

Op zoek naar een locatie.

Het is belangrijk dat je dan op zoek gaat naar een locatie. Een vergaderlocatie vinden is makkelijker dan je denkt. In deze tijd van veel bedrijven en verzamelgebouwen, zijn er ook gebouwen gevuld met vergaderlocaties. Zodat je als bedrijf een ruimte kan huren om hier een vergadering of meeting te houden. Dan ben je even uit je eigen vertrouwde ruimte, en heb je een frisse nieuwe omgeving om je heen. Dat prikkelt gelijk de aandacht en creativiteit. Ook goed voor de tegenpartij, want samen moet je er natuurlijk aan uit komen. En daar kan een andere ruimte voor zorgen. En wordt je minder snel afgeleid door personeel of collega’s die komen storen omdat ze een vraag of mededeling hebben. Daarom is het tijd om op zoek te gaan naar een locatie waar jouw volgende vergadering plaats gaat vinden.

Ik zie jou op locatie.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, en eigenlijk altijd wel een in de buurt. Is het daarna van belang om goed af te spreken waar de vergadering plaats vindt en waar je elkaar verwacht op de afgesproken tijd en datum. En daarnaast ook nog een super belangrijk ding. Is dat je de ruimte wel vast legt. Zonde van jouw tijd, en die van de andere partij, wanneer je daar aankomt en de ruimte blijkt helemaal niet voor jullie vrij te zijn. Het zou niet alleen jammer zijn, het kan ook een hoop irritaties opwekken. Dus zorg dat het allemaal goed van te voren geregeld is. Zo kan jouw vergadering plaats vinden op een frisse, en voor jullie, nieuwe locatie.

Geef een reactie