Grote maten lingerie is schitterend

Heb je een maatje meer? Is jouw buste voller dan gemiddeld of heb je stevigere heupen? Dan kan het zomaar zijn dat je moeite hebt met het aanschaffen van mooie lingerie. De lingerie in de winkelketens is immers vooral ontworpen voor de gemiddelde vrouw. Ben je niet gemiddeld? Dan kom je al snel uit bij bh grote maten die saai en degelijk oogt. Oké, deze zit misschien wel fijn, maar het oog wil ook wat. Datzelfde geldt voor grote maten lingerie. En dat terwijl we allemaal weten dat je je pas echt goed en zelfverzekerd voelt als je van boven tot onder goed gekleed bent. Grote maten kleding is daarom belangrijk. Je voelt je pas fijn als iets echt goed past. En als je je fijn voelt, dan straal je dat ook uit.

Grote maten lingerie is helemaal van nu

Ontwerpers van lingerie komen er steeds meer achter dat de standaard maten waarin zij ontwerpen lang niet voor iedereen passend zijn. En ook dat er wat extra's nodig is om echt goede grote maten lingerie te kunnen maken. Er zal bijvoorbeeld wat meer ondersteuning door middel van baleinen of andere oplossingen nodig zijn om een flinke buste te kunnen beteugelen. Grote maten lingerie is heus niet alleen voor oude dames, ook jonge vrouwen met een maatje meer willen er graag mooi bij lopen.

Alles insnoeren en minimizen is niet altijd de oplossing

Een veel gemaakte denkfout is dat vrouwen met een maatje (of twee) meer eigenlijk slanker willen zijn. Dat is natuurlijk in sommige gevallen zo, maar heel veel vrouwen met een maatje meer zijn juist heel tevreden over hun lijf. En met recht. Iedere vrouw is prachtig op haar eigen manier. Het is dus ook een denkfout dat vrouwn met een maatje meer altijd gaan voor grote maten lingerie die alle vetrolletjes straktrekt (of plet). Nee, ook vrouwen met een grotere maat zijn trots op hun lijf. Daar hoeft lang niet altijd een minimizer over aangetrokken te worden.

Soms is een corset wel fijn

Bijvoorbeeld als je op de foto moet in een mooie jurk. Je hebt dan een stilstaand beeld waarin ieder hobbeltje en bobbeltje zichtbaar kan zijn. Grote maten kleding is er niet (meer) om de boel te verhullen, maar juist om je pluspunten te accentueren. Wil je je, bijvoorbeeld voor een foto, wat zekerder voelen? Kijk dan eens bij de corsetten of de corrigerende slips bij de grote maten lingerie. Je staat er dan net wat strakker bij. 

Geef een reactie