Een handje meehelpen op de camping

Mijn ouders zijn een camping gestart in het noorden van Nederland. Een prachtige plek om een camping te starten. Het is een groot vrijstaand weiland ver weg van de snelweg. Dit is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het is de bedoeling dat daar mensen heen komen die even weg willen van de samenleving en op zoek gaan naar zichzelf. De camping biedt verschillende assortimenten met onder andere yogalessen, detox week, meditatie lessen en de stilteweek. Eigenlijk een soort retraite. Mijn ouders zijn nog maar net begonnen met het opzetten van dit concept en ik wil hun graag een handje daarbij helpen. Aan de slag!

Vervoeren van allerlei spullen

Als je aan een camping denkt, denk je aan tenten en caravans. Deze zijn allemaal welkom op de camping. Het is de bedoeling dat wij zelf ook een aantal tenten gaan verhuren, de wat luxere glampings. Dit moet natuurlijk worden ingekocht en verstuurd naar de locatie van de camping. Ik heb voor mijn ouders uitgezocht dat dit makkelijk kan met goedkoop pakket versturen. Er zijn een aantal pallets voor nodig, maar op deze manier kunnen wij de ingekochte tenten laten bezorgen in Friesland.

Verder moet er ook gedacht worden aan een toiletgebouw. Omdat veel mensen een slecht beeld hebben bij camping wc’s, willen wij het naar een hoger plan tillen en er een echt modern en luxe toiletgebouw van maken. Helemaal van nu.

Ik weet zeker dat als je tot jezelf wilt komen in een schone en vertrouwde omgeving, dat dat al een hele hoop scheelt.

De eerste gasten

We zijn nu al een paar maanden verder en onze eerste boekingen komen dit weekend naar de camping. Ze nemen zelf hun tent mee en hebben de yoga week geboekt. Een hele goede keuze, al zeg ik het zelf. Het toiletgebouw is fantastisch geworden en ons restaurant is verrukkelijk.

Het weekend is aangebroken. De eerste gasten zijn gearriveerd. Ik help mijn ouders natuurlijk ook met hosten. Ik wijs de gasten hun plek toe en vertel het programma van de week. Voor de yogalessen hebben wij een extern bedrijf ingehuurd die de lessen gaat verzorgen. Voor alle lessen zijn er prachtige natuurlijke plekken uitgezocht. Gedeeltelijk in de schaduw voor de hete dagen en voor de liefhebbers, lekker in de zon.

Ons volgende project wordt het laten ingraven van een zwembad. Gasten kunnen hier natuurlijk ook komen voor hun ontspanning en wat hoort bij ontspanning? Heerlijk aan het zwembad kunnen loungen, met een heerlijke cocktail naar keuze. We zijn goed bezig!

Geef een reactie