Valentijnsdag

We zitten alweer in de zomer en Valentijnsdag is alweer lang gelden, maar toch is dit een hele speciale dag voor mij. Misschien heb je een partner waarmee je deze dag even wat extra leuks mee gaat doen of misschien ben je vrijgezel en heb je een lichte hekel aan deze dag… ook al heb je een partner hoeft het ook niet altijd te betekenen dat je iets speciaals met deze dag moet doen. Als jullie altijd al leuke dingen samendoen en deze Valentijnsdag misschien gewoon moeten werken, dan kan je de dag ook gewoon voorbij laten gaan alsof het een normale dag is. Vooralsnog is Valentijnsdag ook wel een erg commerciële dag waar veel bedrijven lekker op kunnen verdienen.

Een weekendje weg

Als je nou toch iets speciaals wilt doen voor je geliefde dan is het misschien een leuk idee om een weekendje weg te gaan. Even lekker samen er op uit. En dat hoeft helemaal niet in het buitenland te zijn (dat kan namelijk best duur zijn) want in Nederland zijn er ook genoeg leuke steden waar je een lekker weekendje kan doorbrengen samen. Kies voor een leuke stad waar je lekker kunt shoppen en waar misschien ook nog wat mooie cultuur te vinden is. Kies één van de beschikbare hotelarrangementen, mooi hotel met ontbijt erbij, een lekker groot bed en een luxe badkamer maken het toch net even wat specialer dan dat jullie thuis zouden blijven. Verras je geliefde ook nog met een lekker 3 gangen diner en jullie weekend kan niet meer stuk! Dit weekendje hoeft natuurlijk niet precies met Valentijnsdag plaats te vinden maar kan ook een maand later. Met Valentijnsdag zijn natuurlijk alle prijzen net wat hoger dan normaal…

Een foto cadeau

Als jullie al wat langer een relatie hebben en al veel herinneringen hebben gemaakt samen is het een leuk idee om iets met een foto cadeau te doen. Je kunt natuurlijk simpel een foto van jullie in een lijstje doen en dit geven maar er zijn tegenwoordig veel specialere dingen. Je hebt bijvoorbeeld een mok waar je een foto op kunt laten plaatsen en zodra er dan kokend water in gaat of een andere warme drank dan verschijnt langzaam de foto. Ook kan je een foto op chocolaatjes laten afdrukken. Kies een schattige foto van jullie en stuur deze op, dan krijg jij de chocolaatjes in hartjes vorm met jullie foto erop teruggestuurd, superleuk toch!?

Geef een reactie