Dit schaf je aan bij een nieuwe verhuizing

Verhuizen is voor iedereen een opgave, alle spullen verplaatsten doet je vaak beseffen wat je allemaal wel niet hebt. En vaak geldt voor iedereen hetzelfde: ze gooien een hoop weg, om de leegte op te vullen met nieuwe aankopen. Nu kun je er voor kiezen om hetzelfde soort aankopen te doen als van de spullen die weg zijn gegaan, maar je kunt er ook voor kiezen om producten te kopen voor het huis die van nut zijn en zorgen voor meer comfort. Dus op die manier kan je én nieuwe spullen voor het huis kopen, want wie vindt dat nou niet leuk, én maak je van je huis een mooiere en prettigere plek.

Ophangrekken

Als er iets is waar je vaak aan vergeet te denken dan zijn het ophangrekken. Je zal je verbazen: je vind ze overal! In de badkamer heb je handdoekrekken, en je bent jezelf dankbaar als je die meteen in huis haalt. Niets is beter als voor de eerste keer douchen en je handdoek op kunnen hangen aan het handdoekenrek zwart. Je kunt ze in principe in veel winkels kopen, maar als je gaat voor gemak dan is de tip: schaf het online aan! Dan hoef je je daar ook niet meer druk over te maken.

Een goede kapstok

Bij elk huis past een kapstok, het gros van de mensen schaft dan ook een nieuwe aan wanneer ze gaan verhuizen. Ook als je dit meteen doet, voelt het huis meteen een stuk huiselijker aan. Zeker wanneer mensen voor het eerst op bezoek komen is het heel prettig als ze meteen hun jas kwijt kunnen, voordat ze eerst allemaal hun jas over een stoel moeten gooien, dat voelt heel afstandelijk aan. Een kapstok zwart is gelukkig makkelijk te krijgen en past bij verschillende soorten interieur

Kaarslicht

Misschien zit het al in de eerste de beste verhuisdoos, maar kaarslicht is echt top voor de eerste dagen. Dat klinkt misschien gek, maar de sfeer waar kaarslicht voor zorgt is super prettig wanneer je net in een nieuwe woning zit. Het zorgt voor veel warmte en dat kan nog wel eens nodig zijn wanneer je je nog niet helemaal op je gemak voelt tussen de waarschijnlijk nog kale muren.

Voorraad schoonmaakspullen

Wanneer je net verhuist bent, is het huis waarschijnlijk alweer toe aan de honderdste schoonmaak beurt. Dit is heel normaal, al dat gesjouw brengt veel troep in huis. Als je die doekjes meteen uit de kast van vissen, klop je jezelf waarschijnlijk op de schouder!

Geef een reactie