Cupcake doosjes houden je creaties mooi

Veel mensen hebben, vooral sinds het begin van de coronacrisis, het bakken ontdekt. Ze kijken bakprogramma's als "Heel Holland Bakt", lezen kookboeken en bakken er lustig op los. En als je dan eenmaal begonnen bent met bakken, dan wil je steeds meer. Zeker als het allemaal goed lukt. En dus bak je voor je buren, je over- en achterburen, voor de verjaardag van het zoontje van je vriendin en noem maar op. Je gaat steeds een stukje verder. Door het bakken van cupcakes ben je niet alleen bezig met de heerlijke smaken, maar ook met schitterende decoratie. Decoratie die steeds mooier wordt naarmate je meer oefent.

Gebruik cupcake doosjes voor het vervoer

Om jouw prachtige cupcakes cadeau te doen of om een bestelling af te leveren, kun je er natuurlijk voor kiezen om een oud, omgewassen bakje van een take out te gebruiken. Maar waarom ga je niet voor echte cupcake doosjes? Cupcake doosjes zijn zo gemaakt dat ook de decoratie mooi op de cupcake blijft zitten. Deze doosjes zijn transparant zodat je goed kunt zien wat erin zit. Er zijn cupcake doosjes voor één cupcake, maar ook voor meerdere cupcakes. Ben je van de mini cupcakes? Ook hiervoor zijn doosjes beschikbaar.

Maak er echt iets moois van

Dat je een mooie cupcake hebt gemaakt, dat is al heel bijzonder. Maar hoe jammer is het als je die mooie cupcake in een lelijk doosje cadeau moet doen of moet leveren aan een klant? Kies dus die mooie, stevige cupcake doosjes en personaliseer deze. Je kunt er wat sliertjes aan hangen of je plakt er een sticker met jouw contactgegevens op. Helemaal in het laatste geval zul je merken dat je steeds meer opdrachten krijgt om cupcakes te bakken. Je naam en je telefoonnummer zijn nu immers bekend.

Wanneer doe je een cupcake cadeau?

Het is áltijd tijd voor lekker gebak. En dus is het ook altijd tijd voor een lekkere cupcake. Heeft je vriendin een kindje gekregen? Maak dan eens cupcakes met roze of blauwe muisjes. Wordt je neefje 11? Dan kun je cupcakes maken met zijn naam erop of misschien zelfs het cijfer 11. Wil je iemand een hart onder de riem steken? Ook dan zijn cupcakes altijd een goed idee. Je hoeft natuurlijk niet altijd maar die hele grote cupcakes te maken. Kies eens voor de kleinere variant. Deze cupcakes vervoer je natuurlijk in cupcake doosjes en gepersonaliseerde draagtasjes. Je kunt online alles vinden wat je nodig hebt.

Geef een reactie