Haartransplantatie Turkije: iets voor jou?

In een land zoals Nederland, waar we over alles durven te praten en overal een mening over hebben blijft kaal worden een taboe. Geen idee waarom dat is. Je ziet veel mannen met geschoren hoofden. Ze hoeven dan niet telkens tegen die groter wordende inhammen aan te kijken als ze voor de spiegel staan. Sommige mensen zien er echt goed uit met een kort- of zelfs kaalgeschoren hoofd. Maar is het wat je wilt? Heb je niet liever een volle bos haar? Als dat laatste het geval is, dan is het misschien eens tijd om haartransplantatie Turkije te overwegen. Door haartransplantatie Turkije te ondergaan, heb je al snel weer een volle bos met haar. Hoe dat kan?

Haartransplantatie Turkije gebruikt jouw eigen haar

De kans is namelijk heel groot dat het haar op je achterhoofd, net boven je nek, nog wel vol is. Ook als je flinke inhammen en een kale kruin begint te krijgen. Door dit haar te "oogsten" en, na preparatie, te "planten" op de kalende plekken, zorgt haartransplantatie Turkije ervoor dat je al snel weer haargroei krijgt op deze plaatsen. De reden dat je hiervoor naar Turkije zal moeten is dat daar de kliniek van Dr. Cinik gevestigd is. Een van de beste klinieken op het gebied van haartransplantaties bij mannen en ook bij vrouwen.

Wat? Haartransplantatie bij vrouwen?

Jazeker! Hormonen zijn rare dingen en vrouwen die een zwangerschap achter de rug hebben of in de overgang gaan kunnen flink last hebben van haaruitval. Soms zelfs met kale plekken als gevolg. Door te kiezen voor haartransplantatie Turkije krijgen ook deze vrouwen weer een mooie bos met haar. Natuurlijk is het belangrijk om alle andere medische oorzaken voor de kaalheid uit te sluiten. Maar dat geldt net zo voor mannen.

Alles wordt voor je geregeld in Turkije

Alles behalve de eerste intake en de offerte. Deze zaken worden online geregeld, daarvoor hoef je niet helemaal naar Turkije af te reizen. Heb je gekozen voor haartransplantatie Turkije? Dan kun je er op rekenen dan de service ongeëvenaard is. Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je hotel gebracht. Op de dagen die volgen staat er steeds een chauffeur voor je klaar om je naar je afspraken in de kliniek en weer terug naar je hotel te brengen. Je hebt dus tussendoor genoeg tijd om bij te komen van de ingreep en om te ontspannen. Heb je de laatste controleafspraak achter de rug? Dan brengt de chauffeur je weer naar het vliegveld. De nazorg vindt plaats via telefoon, WhatsApp of mail.

Geef een reactie