Vintage accessoires voor thuis

Accessoires binnen het huis gaan een steeds grotere rol spelen. Het is voor veel mensen steeds belangrijker aan het worden dat het huis erbinnen goed uit gaat zien. Hierbij gaat het lang niet alleen nog maar om comfort, maar ook moet het een beetje stijlvol ogen. Tussen die twee factoren moet dan ook de perfecte middenweg gevonden worden. Er zijn verschillende soorten producten die hierbij gebruikt kunnen worden. Toch is het ook wel eens leuk om hierbij niet voor de standaard varianten te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld steeds moderner aan het worden om juist voor vintage te kiezen. Daarnaast worden oosterse elementen meer en meer gebruikt in de woonkamer. Maar welke producten zou je daar nou het beste voor kunnen aanschaffen?

 

Vloerkleed 

Een vloerkleed is steeds vaker terug te zien in de woonkamer. Dit is dan ook een typisch voorbeeld waar comfort en stijl samen kunnen komen. Niet alleen kan een vloerkleed de voeten comfortabel warm houden, maar daarnaast kan er ook prima gezeten worden op een vloerkleed. Bovendien ziet een vloerkleed onder bijvoorbeeld de tafel bij de bank er ontzettend goed uit. Hierdoor kan de gehele woonkamer samenkomen. Toch moet er dan wel voor de juiste soort vloerkleed gekozen worden. Een vloerkleed vintage is dan een zeer goede optie om te overwegen. Niet alleen is het zeer milieuvriendelijk om een vintage vloerkleed te kopen, maar ook zien ze er vaak prachtig uit. De vloerkleden uit Turkije zullen goed passen in de woonkamer, maar in de studeerkamer zal een vintage vloerkleed uit Turkije ook absoluut tot z’n recht komen. Door de vele soorten en maten zal er altijd een geschikte variant zijn voor jouw huis. Kies bijvoorbeeld voor een groter vloerkleed in de woonkamer en een kleinere variant in de studeerkamer. 

 

Kussens 

Wanneer je comfortabel op de bank kan zitten met warme voeten door het vintage tapijt kan er natuurlijk nog maar één ding missen, de kussens. Het hebben van kussens op de bank zal er niet alleen maar voor zorgen dat de bank er comfortabel uit zal gaan zien. De kussens kunnen daarnaast ook een zeer functionele manier dienen. Door met een kussen te zitten, zit je vaak net even wat lekkerder. Dan is het wel belangrijk dat er gekozen wordt voor goede kussens die ook nog eens in het huis zullen passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Marokkaanse kussens. Deze modellen zien er ook prachtig uit. Daarnaast zijn er veel verschillende varianten te verkrijgen. Zo zal er altijd een kussen zijn dat goed past op de bank, zowel qua kleur als formaat. 

Geef een reactie