Mooie Pantoffels voor thuis

Na een lange werkdag, on een rustgevende zondag, duiken mensen vaak aan het einde van de dag hun pantoffels in. Ik geef de mensen ook zeker geen ongelijk want ik vind het persoonlijk ook heerlijk om na een intensieve dag op de zaak, ’s avonds lekker in het comfort van een paar pantoffels op de bank te liggen. Er zijn talloze redenen voor het dragen van pantoffels. Ik zelf draag ze vaak om lekker te relaxen. Zo zijn er mensen die het liefst de hele avond op de pantoffels door de woonkamer heen lopen. Ben jij ook een pantoffel mens? Lees deze geweldige blog over pantoffels dan nu verder.

De pantoffels in de winterkou

De nederlandse woningen verschillen per persoon. Laten wij even een kijkje nemen naar de vloeren van de Nederlandse woningen in het specifiek. Zo zijn  er mensen die een tapijtje onder de voeten hebben. Het voordeel is dat het lekker warm is en vaak comfortabel loopt. Het nadeel i dat het snel vies wordt en vloeistoffen moeilijk te verwijderen zijn. Dan zijn er ook nog die mensen die een laminaat of parket vloertje hebben liggen. Dit houdt ook veel warmte vast maak kan wederom ook weer snel vies worden. En dan zijn er nog tegels. Tegels zijn goed schoon te houden en zien er vaak net en mooi uit. Het enige probleem met tegels is dat ze wel koud blijven. Het houdt totaal geen warmte vast en zeker in de winter kan dit een probleem zijn. Een oplossing hiervoor is het aanleggen van een vloerverwarming onder de stenen. Het aanleggen van een vloerverwarming is alleen ontzettend duur. En als de stenen er al liggen is het lastig om deze weer helemaal te verwijderen, om er vervolgens een complete verwarming onder te plaatsen. Er is, gelukkig, een iets wat meer economische oplossing.

Dé oplossing

De allerbeste oplossing tegen koude voeten op een stenen vloer, is het aanschaffen van een goed en warm paar pantoffels. Dit is natuurlijk een stuk goedkoper dan het aanschaffen en aanleggen van een vloerverwarming. Pantoffels zijn lekker warm en ook nog eens lekker comfortabel. Een goede investering wanneer het aankomt op warme voeten in de winter. Pantoffels komen in alle soorten en maten. Je hebt de simpele Spaanse sloffen, en aan het andere uiteinde heb je sloffen die er uit zien als beren poten. Het maakt niet uit voor welke soort jij kiest, als je ze maak comfortabel en mooi vindt. Dat is alles wat van belang is!

 

Geef een reactie