Houten jaloezieen op maat laat je maken bij Ilumio

Je huis een opknapbeurt geven is altijd leuk. Veel mensen verven wel eens een muurtje, verplaatsen de opstelling of kopen een nieuwe vloer. Echter wordt raam bekleding heel vaak overgeslagen. Toch kan dit een grote invloed hebben op de stijl van je huis. Goedkope, lelijke bekleding laat je interieur er goedkoop uitzien. Terwijl luxe bekleding je interieur extra laat stralen. Een bekleding waar je huis echt er luxe van gaat uit zien zijn houten jaloezieen. Jaloezieen lijken op luxaflex, maar in plaats van aluminium dunne latjes zijn het mooie stevige houten latten. Dit mooie hout straalt kwaliteit en luxe uit, wat reflecteert op je interieur! Vandaag lees je alles over waar je ze koopt, wat de voordelen zijn, en hoe je houten jaloezieen op maat kunt bestellen. Veel leesplezier!

Wat voor winkel is Ilumio en wat verkopen ze allemaal?

Ilumio is een grote webshop die raamdecoratie verkoopt. Ze leveren direct vanuit de fabriek, waardoor de decoratie een stuk goedkoper is. Daarnaast leveren ze gratis advies aan huis over de juiste decoratie. Ook hebben ze een meet- en montageservice voor als je houten jaloezieen op maat wil laten maken. De webshop handelt naast houten jaloezieen ook in rolgordijnen, bamboe jaloezieen, plissegordijnen, dakraam rolgordijnen, gewone gordijnen, vouwgordijnen en lamellen.

Wat zijn de voordelen van houten jaloezieen op maat?

Houten jaloezieen hebben heel veel voordelen ten opzichte van andere soorten decoraties. Ten eerste worden de houten jaloezieen op maat gemaakt. Dit gebeurt altijd, dus zo heb je altijd een jaloezie die perfect past op de plek waar je die wil hebben. Jaloezieen zijn binnenzonwering, wat betekent dat ze voornamelijk ontworpen zijn om het licht van buiten te reguleren. Doordat ze een tuimelkoord hebben, kun je zelf bepalen hoe dicht de jaloezieen moeten en dus hoeveel licht en inkijk er is. De houten jaloezieen op maat worden allemaal van lindehout gemaakt. Een sterke houtsoort die ook nog in vijf kleuren beschikbaar is! Zo past de jaloezie in elk interieur. Tot slot is het materiaal ook erg duurzaam. De stevigheid van het hout, beter dan aluminium, zorgt ervoor dat de individuele latten niet kapot gaan of knakken. Ook zijn ze beter schoon te maken, waardoor ze langer meegaan!

Hoe bestel je houten jaloezieen op maat en waar moet je op letten?

Houten jaloezieen op maat bestel je gemakkelijk op Ilumio. Ze geven instructievideo’s voor het monteren en opmeten van de raamdecoratie, zodat je de juiste maat door kan geven. Lukt dat niet, dan is er ook nog een meet- en montageservice die het werk voor je doet. Zo weet je zeker dat het niet mis kan gaan!

Geef een reactie