Blaas overal lucht in met een compressor

Compressor

Een staaltje high-tech gereedschap waarmee je lucht op grote snelheid kan blazen is de compressor. Dit apparaat kan zo hard blazen dat het voor ontzettend veel doeleinden gebruikt kan worden! Waarvoor lees je in deze blog! Scrol dus snel door en ontdek wat een compressor is en waar je het voor gebruikt!

Waar gebruik je een compressor nou eigenlijk precies voor?

Zoals de titel al zegt gebruik je een compressor om lucht in iets te blazen! De meest voorkomende dingen zijn het opblazen van autobanden, fietsbanden of het schoonblazen van de werkplaats. Maar een compressor wordt ook vaak gekoppeld aan machines, spuiten, pistolen en nog veel meer. Het is dus een ontzettend universeel stuk gereedschap! Een van de meest geziene huis- tuin- en keuken-toepassingen naast het opblazen van banden is het koppelen aan een waterspuit. Daarmee kun je een hoge druk water spuit krijgen die bijvoorbeeld onkruid tussen tegels wegstraalt. Verder wordt een compressor veel in industriële bedrijfjes en garages gebruikt.

Wat voor merken verkopen de beste compressoren?

Er zijn twee leaders wat betreft compressoren. Zo heb je het merk Airpress, en het merk Greenworks. Airpress levert een erg hoge kwaliteit en geven één jaar garantie op al hun apparatuur. Ze bieden olievrije of oliegesmeerde varianten aan, maar ook zuigercompressoren met elektrische motor of riemaandrijving. Deze laatste compressor kan aan de slag in een particuliere garage of klein industrieel bedrijf! Het andere merk Greenworks verkoopt accu machines, en levert alleen gereedschap dat werkt op accu’s. Omdat ze elektrisch zijn aangedreven, zijn ze goed voor het milieu! Met Greenworks ga je dus de duurzame kant op. Daarnaast wordt ook het lawaai beperkt door de elektrische aandrijving!

Scoor je compressor bij De Boer in Drachten

Waarom zou je naar Drachten rijden voor een compressor? Als eerste is het fijn om naar een echte winkel te gaan voor je gereedschap in plaats van het internet. Daarnaast is het belangrijk om bij zulke uitgaven naar echte experts te gaan op het gebied van het gereedschap. Bij De Boer in Drachten hebben ze al meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van allerlei soorten gereedschappen, waaronder ook compressoren vallen. Daarnaast verkoop De Boer ook veel ander luchtgereedschap zoals complete sets, losse luchttackers, luchtslangen, koppelingen en andere benodigdheden. Online kun je al deze extra’s ook scoren. Maar voor echte uitleg en service kun je beter naar de megastore gaan! Er zijn adviseurs, monteurs en experts ter plaatse. Mocht je bijvoorbeeld een effect hebben aan een machine, dan wordt hij direct gerepareerd!

Geef een reactie