Een auto abonnement is een verstandige oplossing

Een auto huren Den Haag is een goede oplossing voor als je zelf geen auto (meer) tot je beschikking hebt. Je kunt bij Greenwheels terecht voor één van de meer dan 150 deelauto's die in Den Haag staan. Ben je niet in Den Haag, maar wil je wel een Greenwheels auto huren? Dan kun je terecht in een van de meer dan 2.300 auto's die geparkeerd staan in heel Nederland! Je mag zelf bepalen of je een auto abonnement wilt afsluiten. Toch kan het heel voordelig zijn om een auto abonnement af te sluiten. Voor het afsluiten van zo'n abonnement hoef je echt de deur niet uit. Je kunt dit gewoon regelen via de Greenwheels-app!

Een auto abonnement kan je veel voordeel opleveren

Wil je maar af en toe, minder dan 1x per maand een Greenwheels auto huren? Dan is het niet nodig om een auto abonnement af te sluiten. Je betaalt dan gewoon het vaste tarief van € 6,00 per uur en € 0,34 per kilometer. Gebruik je 1-2 keer per maand de Greenwheels auto bij jou in de buurt? Dan kun je een auto abonnement afsluiten voor € 10,00 per maand. Je betaalt dan nog maar € 4,00 per uur en € 0,29 per kilometer. Dat heb je er al snel uit!

Maak je meer dan 3x per maand gebruik van een Greenwheels auto?

Dan sluit je gemakkelijk en voordelig een auto abonnement af voor € 25,00 per maand. De voordelen zijn enorm: je betaalt nog maar € 3,00 per uur en € 0,24 per kilometer. Al met een paar ritten heb je de kosten voor het abonnement eruit. Dat je een abonnement hebt afgesloten geeft alleen een (groot) financieel voordeel. Je krijgt geen voorrang op het reserveren van een auto. Je moet er zelf zorg voor dragen dat je tijdig reserveert om te kunnen rijden in de auto die jouw voorkeur heeft.

De Greenwheels app is heel handig!

Met de speciale app van Greenwheels kun je niet alleen precies zien waar de dichtstbijzijne beschikbare auto staat, je kunt deze auto ook met behulp van deze app reserveren. Maar er is meer: je kunt de auto ook openen met de app voor je wilt gaan rijden en afsluiten wanneer je weer terug bent op de vaste parkeerplaats. Voor de sleutel om de auto te starten hoef je alleen maar de boardcomputer uit het dashboardkastje te halen. Deze sleutel ruim je weer op in de boardcomputer als je weer op de vaste parkeerplaats staat.

Geef een reactie