Tapijttegels: een praktische en stijlvolle oplossing.

Verbouwen kan al stressvol genoeg zijn. Er zijn namelijk een tal van keuzes die u moet maken. Het maakt niet uit of u de woonkamer, de keuken of de hal moet doen. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Zelfs bij het verbouwen van de overloop komen nog belangrijke en lastige keuzes kijken. Vandaag wil ik één van die keuzes makkelijker voor u maken, namelijk de keuze voor een vloer. Veel van ons zullen namelijk kiezen voor een tapijt. Zeker als u nog kinderen heeft is het prettig als de vloer op de overloop zacht is. Alleen heeft een tapijt het grote probleem dat het voor altijd vlekken blijft vasthouden. Zeker met kleine kinderen is de kans op vlekken vaak groot. Mijn tip is dan om tapijttegels te gebruiken. Deze zijn super praktisch, gemakkelijk te plaatsen en ook nog eens stijlvol.

 

Wat zijn tapijttegels?

Misschien heeft u nog nooit van tapijttegels gehoord. Het concept is heel simpel. Het zijn vierkante vlakken tapijt. U kiest een set aan vlakken uit om uiteindelijk uw vloer van te maken. De vlakken worden dan in uw huis aan elkaar gelegd om uiteindelijk een volledige vloer te maken. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst kan uw tapijt nu uit verschillende kleuren bestaan. Ik raad het persoonlijk af om alle kleuren van de regenboog te verwerken in het tapijt, maar het kan bijvoorbeeld ontzettend mooi zijn om voor verschillende kleuren grijs te gaan. Het grootste voordeel van tapijttegels is dat ze super praktisch zijn. Zoals ik al eerder zij is het haast onmogelijk om een vlek uit het tapijt te halen. Als u losse tapijttegels heeft gekocht kunt u gewoon een tegel eruit snijden en vervolgens, voor nog geen 5 euro, een nieuwe tegels hierin te plaatsen. Dat is toch ontzettend praktisch. Dan hoeft u niet meer eindeloos te boenen, of hopeloos proberen uw kind niet te laten knoeien. Zit er een vlek in het tapijt? Dan hoeft u alleen dat stuk te vervangen.

 

Op een budget? Geen probleem.

Veel leveranciers hebben ook een restpartij. Deze restpartij tapijttegels zijn vaak over van een grotere klus. De voorraad van een restpartij tapijttegels is vaak ook kleiner dan hun standaard voorraad, maar daarom is de prijs per vierkante meter vaak ook een stuk lager. Zo kunt u ook nog eens heel voordelig uw tapijt kopen. Nu is het alleen nog maar aan u om de juiste tegels te kiezen. Gaat u voor meerdere kleuren of laat u het bij één kleur? Wat u ook kiest, ik weet zeker dat u er blij mee gaat zijn.

 

Geef een reactie