Op zoek naar een spirituele coach? Probeer een paragnostenchat eens

Soms kan het leven je vullen met vraagtekens. Er gaat bijvoorbeeld van alles mis in de keuzes die je maakt, of je hebt het idee dat je partner je bedriegt. Het leven is niet altijd even makkelijk. Soms zou je willen dat je er met iemand over kunt praten, iemand die wel bij die antwoorden kan komen. Veel mensen gaan dan te rade bij paragnosten en mediums. Ben je hier ook nieuwsgierig naar en wil je weten hoe een paragnost of medium jou kan helpen? Lees dan gauw verder.

Helderziend, helderhorend en heldervoelend

In Nederland zijn er veel mensen die zichzelf paragnosten of mediums noemen. Dit zijn mensen met een zesde zintuig. Ze zijn helderziend, helderhorend of heldervoelend. Er zijn mensen die over een combinatie van de drie, of over alle drie de zesde zintuigen beschikken. Je kunt bijvoorbeeld helderhorend en heldervoelend zijn, maar geen beelden doorkrijgen. Met een combinatie van de drie krijg je alles binnen, klank, emotie en beeld. Met deze zintuigen kunnen ze bijvoorbeeld de toekomst voorspellen, of inschatten waarom een bepaalde persoon in je leven doet zoals hij/zij doet. Sommigen kunnen zelfs met overleden dierbaren praten.

Medium of paragnost?

Het is van tevoren belangrijk om te weten wat voor vragen je wilt stellen en onderzoek te doen naar de soort spirituele coach die jou kan helpen. Heb je bijvoorbeeld het idee dat je partner vreemdgaat, maar weet je het niet zeker? Een paragnost kan jou hierbij helpen. Paragnosten kunnen namelijk de energie van levende mensen (en dieren) invoelen. Als je contact wilt leggen met een overledene, dan is het belangrijk om te weten dat een paragnost je hier niet bij kan helpen. Dan zou je terecht kunnen bij een medium. Zij kunnen de energie van de overledenen invoelen.

Hulp via online chat

Als je voor jezelf bent nagegaan wat je precies wilt vragen en wie jou daarbij kan helpen, is het tijd om te beslissen hoe je geholpen wilt worden. Vroeger ging men naar een spirituele coach toe voor hulp. Dit gebeurt nog steeds. Maar in deze moderne tijd zijn ook spirituele coaches mee gegaan in de laatste ontwikkelingen. Je kunt al langere tijd ook telefonisch een sessie doen met een medium of paragnost. Maar tegenwoordig is het zelfs mogelijk om te chatten met een spirituele coach. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar een paragnostenchat, en zo een paragnost vinden die via online chat beschikbaar is. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die de drempel van bezoeken of bellen te hoog vinden liggen. Het voordeel van een paragnostenchat is dat je minder druk voelt en rustig kan nadenken over je vragen, en de antwoorden van de paragnost een paar keer kunt lezen om het te laten bezinken.

Geef een reactie